skip to main content
Updated
22 Sep 2022
Form Number
DS0103
PDF size
2 pages, 255 KB
Download PDF

* Only available in selected markets

Prestaties van wereldklasse

De Lenovo ThinkSystem SR655 met next-generation AMD EPYC™-architectuur biedt uitstekende TCO voor virtualisatie, big data, analytics en opschaling van softwaregedefinieerde implementaties. De SR655 biedt two-socket performance in een 2U, single-socket design met een hogere core, storagecompactheid; verhoogde I/O-output met minder latency; naast ingebouwde systeembeveiliging.

De SR655 is bewezen uiterst capabel in het onder controle houden van stijgende datacenterkosten en datavolumes, terwijl ook tegemoet wordt gekomen aan de steeds groter wordende capactieitsrequirements van het softwaregedefinieerde datacenter.

Met de AMD EPYC™ 7002 / 7003 Series-processor van enterprise-klasse, 's werelds eerste 7nm-datacenter-CPU, beschikt de SR655 over een ongekend aantal van 64 cores met 128 PCIe-lanes in een single-socket voor de vermindering van knelpunten en vergroting van servergebruik.

Vergeleken met de vorige processorgeneraties leveren ThinkSystem-servers met AMD-architectuur tot 2x de performance en 4X de Floating Point-capaciteit, zonder in te leveren op geheugencapaciteit of I/O, met PCIe Gen4-ondersteuning en snellere geheugensnelheden tot max. 3200MHz.

Flexibel design

De ThinkSystem SR655 is een multi-GPU geoptimaliseerde rackserver, die ondersteuning biedt voor maximaal 6 single-wide GPU's die 200% meer workloadversnelling bieden in AI Inference en gevirtualiseerde desktopinfrastructuur (VDI).

Het benutten van de kracht van 64 cores voor VDI-instanties biedt een vooruitstrevende applicatie-efficiëntie in toepassingen in de gezondheidszorg, zoals EMR, PACS en medische imaging, of elektronische handelsplatforms voor financiële dienstenapplicaties.

De SR655 ondersteunt maximaal 32 NVMe solid-state drives die, wanneer ze worden gecombineerd met supersnelle networking, een uitstekende keuze zijn voor workloads die grote hoeveelheden low-latency-storage met een hoge bandbreedte nodig hebben, inclusief gevirtualiseerde geclusterde SAN-oplossingen, softwaregedefinieerd storage (SDS) en toepassingen die gebruikmaken van NVMe over Fabrics.

Uitgerust met tot 9x PCIe Gen4-slots biedt de SR655 de schaalbaarheid die het uitermate geschikt maakt voor capaciteitsplanning en supply chain-optimalisatie in de productie-industrie, networkingbeveiliging en telco-gebruik.

Ingebouwd beheer, beveiliging en services

Monitor hardware er werk meldingen, gebeurtenissen en logs af met Lenovo XClarity Administrator-systeembeheersoftware. Vertrouw op Lenovo ThinkShield om uw datacenter-infrastructuur te beschermen tegen aanvallen met een uitgebreide end-to-end beveiligingsaanpak die begint met ontwikkeling en wordt voortgezet via de supply chain en de volledige lifecycle van het device. AMD EPYC-processoren bieden ook unieke beveiligingsfuncties, ingebed met beveiligde opstart- en volledige geheugencoderingsmogelijkheden om groeiende beveiligingsbedreigingen aan te pakken.

Ten slotte ondersteunt Lenovo's servicesportfolio de volledige lifecycle van uw Lenovo IT-assets - van planning, implementatie en ondersteuning tot asset recovery.

Specificaties

Form factor/diepte 2U/764mm (30 inches)
Processor Keuze uit één AMD EPYC™ 7002 / 7003 Series-processor, max. 280W
Geheugen 16x DDR4-geheugenslots; Maximum van 2TB met 128GB 3DS RDIMM’s; Max. 1 DPC @ 3200MHz, 2 DPC @ 2933MHz
Drivebays Max. 20x 3,5-inch of 32x 2,5-inch drives; Maximaal 32x NVMe-drives met 1:2 verbinding
GPU's Max. 6x single-width 75W GPU's of 2x double-width 300W GPU’s
RAID-ondersteuning Hardware RAID-flash cache; HBA’s
Power Supply Twee x hot-swap/redundant: 550W/750W/1100W AC 80 PLUS Platinum; of 750W AC 80 PLUS Titanium
Netwerkinterface OCP 3.0 mezz.-adapter, PCIe-adapters
Slots 8x PCIe 4.0 (achterkant), 1x OCP 3.0-adapterslot, 1x PCIe 4.0 x8 interne slot
Poorten Voorkant: 2x USB 3.1 G1-poorten, 1x VGA (optioneel)
Achterkant: 1x VGA, 2x USB 3.1 G1, 1x Seriële poort; 1x RJ-45 1GB voor dedicated management
Systeembeheer ASPEED AST2500 BMC, gedeeltelijke XClarity-ondersteuning
Ondersteunde besturingssystemen Windows 10 Pro for Workstations, Windows 11 Pro for Workstations, Microsoft Windows Server, SUSE Linux Enterprise Server, Red Hat Enterprise Linux, VMware vSphere. Ga naar lenovopress.com/osig voor meer informatie.
Beperkte garantie 1-3 jaar op door de klant vervangbare onderdelen (CRU's) en service op locatie, op de volgende werkdag van 9-5; optionele serviceupgrades

Waarom Lenovo

Lenovo is de toonaangevende leverancier van x86 systemen voor het datacenter. De portfolio van Lenovo omvat rack,- tower,- blade,- compacte en geconvergeerde systemen en ondersteunt performance, betrouwbaarheid en beveiliging van enterprise-klasse.

Daarbij biedt Lenovo een volledige reeks networking, storage, software en oplossingen en uitgebreide diensten voor de ondersteuning van requirements gedurende de volledige IT-lifecycle.

Voor meer informatie

Neem voor meer informatie over de Lenovo ThinkSystem SR655 contact op met uw accountmanager of Business Partner van Lenovo, of ga naar lenovo.com/thinksystem. Raadpleeg de Productgids SR655 op lenovopress.com/lp1161 voor meer informatie.

STORAGE NODIG?
Ga voor meer informatie over Lenovo Storage naar
lenovo.com/systems/storage
SERVICES NODIG?
Kom meer te weten over de Lenovo Services
lenovo.com/systems/services

Related product families

Product families related to this document are the following:

© 2023 Lenovo. Alle rechten voorbehouden.
Beschikbaarheid: Aanbiedingen, prijzen, specificaties en beschikbaarheid kunnen zonder kennisgeving worden gewijzigd. Lenovo is niet aansprakelijk voor fotografische of typografische fouten. Garantie: Voor een kopie van de van toepassing zijnde garanties schrijft u naar: Lenovo Warranty Information, 1009 Think Place, Morrisville, NC, 27560. Lenovo doet geen uitspraken en geeft geen garantie over producten of diensten van derden.

Handelsmerken:Lenovo, het Lenovo-logo, Lenovo XClarity en ThinkSystem zijn handelsmerken of gedeponeerde handelsmerken van Lenovo. Linux® is een handelsmerk van Linus Torvalds in de Verenigde Staten, andere landen of beide. Microsoft®, Windows Server® en Windows® zijn handelsmerken van Microsoft Corporation in de Verenigde Staten, andere landen of beide. Andere bedrijfsnamen en namen van producten of diensten kunnen handelsmerken of dienstmerken zijn van andere bedrijven.

Documentnummer DS0103, gepubliceerd op September 22, 2022. Voor de meeste recente versie, ga naar lenovopress.lenovo.com/ds0103.

ThinkSystem (Secondary)