skip to main content
Updated
7 Jan 2020
Form Number
DS0108
PDF size
3 pages, 407 KB

Groei is onvermijdelijk

De Lenovo ThinkSystem SR850P is ontworpen om de geavanceerde performance en betrouwbaarheid te bieden die vandaag de dag vereist zijn, met de schaalbaarheid en veelzijdigheid die u nodig heeft om klaar te zijn voor het 'datacenter van de toekomst’ en intelligente transformatie.

De flexibele 2U ThinkSystem SR850P beschikt over vier krachtige tweede generatie Intel® Xeon® Processor Scalable family-CPU's in een volledig UPI mesh-design, die tot 20% totale performanceverbetering bieden tegenover de ThinkSystem SR850 *. De ThinkSystem SR850P levert maximaal 112 cores en 15 TB geheugen **.

De ThinkSystem SR850P is ontworpen voor snelgroeiende gebieden als geheugenintensieve databases en virtualisatie, en ondersteunt ook algemene bedrijfstoepassingen en serverconsolidatie. Het flexibele design van de ThinkSystem SR850P biedt snelle upgrades voor processoren en geheugen, en de grote, flexibele storagecapaciteit helpt u gelijke tred te houden met datagroei.

Intelligent design voor echte waarde

Wanneer uitbreiden onafwendbaar wordt, moeten systemen snel kunnen reageren. Wanneer die aanpassingen echter buiten uw budget vallen, doet systeemcapaciteit er niet meer toe. Wanneer u vastzit aan inflexibele en gepatenteerde ecosystemen die groei pijnlijk duur maken, moet u mogelijk kiezen tussen vooruitgang en budget. De ThinkSystem SR850P beschikt over slim design om betaalbare schaalbaarheid te bieden in een standaard x86-platform.

In de data-driven wereld van nu zoeken klanten naar aanvullende storage die hoge performance biedt én flexibel is. ThinkSystem SR850P biedt de ultieme flexibiliteit in processor-, geheugen- en storageselectie om te voldoen aan uw workloadrequirements.

Met vier van de nieuwste Intel Xeon-processoren geïnstalleerd, kunt u een breed scala aan toepassingen uitvoeren, van databases tot clientvirtualisatie en serverconsolidatieprojecten. Het ThinkSystem SR850P-design zorgt voor flexibiliteit van de driveconfiguratie en biedt een enorme geheugencompactheid in dezelfde 2U als vele servers met 2 sockets.

Dit is slechts een greep uit de geïncorporeerde technologieën die verantwoordelijk zijn voor de uitzonderlijke performance, schaalbaarheid en waarde die nodig zijn voor enterprise-class workloads, nu én in de toekomst.

Het vertrouwen om alles uit te kunnen voeren.

Uw bedrijf is afhankelijk van betrouwbare systemen om u draaiende te houden. De ThinkSystem SR850P biedt meerdere flexibele layers om gegevens te beschermen en een continue werking van het hele systeem te garanderen, waardoor u het vertrouwen hebt om elke workload uit te kunnen voeren, en op elk gewenst moment.

  • Enterprise-class CPU-betrouwbaarheid, beschikbaarheid en onderhoudsmogelijkheden met RAS-functionaliteit
  • Light Path Diagnostics—Geïntegreerde component-led's voor het onmiddellijk identificeren van componenten die moeten worden vervangen, voor sneller onderhoud en kortere downtime.
  • TPM 2.0—Beveiligt en verifieert het systeem om inbreuk door onbevoegden te voorkomen
  • Predictive Failure Analysis—Identificeert een defect onderdeel voordat het faalt, zodat vervanging van onderdelen gepland kan worden in plaats van pas te kunnen reageren na een storing. Hierdoor wordt downtime geminimaliseerd of in het geheel vermeden.

De ThinkSystem SR850P levert een energiezuinig en betrouwbaar platform, gebouwd op industriestandaardtechnologieën, met betrouwbaarheid en beveiliging voor de meest veeleisende gebruikers en toepassingen die in het systeem zijn geïntegreerd.

Geoptimaliseerd met de toekomst in gedachten.

Uw bedrijf staat niet stil. Dat is geen optie. U moet kunnen uitbreiden en doorgroeien. Uw systemen moeten meer dan alleen componenten aan de binnenkant toevoegen. Er komen constant nieuwe technologieën op de markt waarvan u moet kunnen profiteren, zodat u over de performance en mogelijkheden kunt beschikken die voor een concurrentievoordeel zijn vereist. De ThinkSystem SR850P heeft meerdere functies waarmee u kunt profiteren van de technologieën van morgen:

  • Unieke compacte schaalbaarheid - vier CPU's en 48 DIMM's, in een 2U-systeem
  • Maximaal acht NVMe-storagebays voor ultrasnelle lees/schrijf-storage die gelaagd kan worden voor betere toepassingsperformance.
  • Eenvoudige uitbreidingsmogelijkheden met maximaal acht PCIe-slots (inclusief vier x16), één LOM-slot en één optionele ML2-slot en LOM
  • M.2-storage voor snelle OS-boot, sneller dan een USB-sleutel of SD-kaarten; maakt drive-bays vrij voor het opslaan van gegevens

Workload-geoptimaliseerde ondersteuning

Intel Optane™ DC Persistent Memory biedt een nieuw, flexibel geheugenniveau dat speciaal is ontworpen voor datacenterworkloads en een ongekende combinatie biedt van hoge capaciteit, betaalbaarheid en doorzettingsvermogen. Deze technologie zal een aanzienlijke impact hebben op real-world datacenteractiviteiten: versnelling van herstarttijden van minuten tot seconden, 1,2x virtual machine-compactheid, drastisch verbeterde gegevensreplicatie met 14x lagere latency en 14x hogere IOPS, én betere beveiliging voor persistente, in hardware ingebouwde data.*

Implementatie, beheer en beveiliging van ThinkSystem

Lenovo XClarity Controller is de ingebouwde beheerengine in alle ThinkSystem-servers, ontworpen voor het standaardiseren, vereenvoudigen en automatiseren van taken voor funderingsserverbeheer.

Lenovo XClarity Administrator is een gevirtualiseerde applicatie die ThinkSystem-servers, storage en networking centraal beheert, waardoor de provisioningtijd tot 95% kan worden verminderd vergeleken met handmatige bediening. Het uitvoeren van XClarity Integrator helpt u bij het stroomlijnen van IT-beheer en snelheidsprovisioning, en houdt kosten in bedwang door de naadloze integratie van XClarity in een bestaande IT-omgeving.

ThinkShield is een allesomvattende benadering van beveiliging die is ontworpen om het datacenter te beveiligen, van de basis van uw infrastructuur tot de rand van het netwerk, én bescherming tegen een inbreuk op de beveiliging. ThinkShield beschermt uw bedrijf met elke oplossing, van ontwikkeling tot verwijdering.

Specificaties

Form factor/Hoogte 2U-rackserver
Processor  4x second-generation Intel Xeon Processor Scalable family CPU’s, max. 205W
Geheugen Max. 15TB in 48x slots met 24x 128GB DIMM’s en 24x 512GB Intel Optane DC Persistent Memory
Uitbreidingsslots Max. 8x PCIe (met vier x16) plus 1x LOM; 1x ML2 slot optioneel en LOM
Interne storage Max.16x 2,5-inch storagebays ondersteunen SAS/SATA HDD en SSD’s of max. 8x 2,5-inch NVMe SSD; plus max. 2x mirrored M.2-boot
Netwerkinterface Meerdere opties met 1GbE, 10GbE, 25GbE, 40GbE , 100GbE of InfiniBand PCIe-adapters; één (2-/4-port) 1GbE of 10GbE LOM-kaart
Power Supply 2x hot-swap/redundant: 750W/1100W/1600W/2000W AC 80 PLUS Platinum
Beveiligings- en beschikbaarheidsfuncties Lenovo ThinkShield, TPM 1.2/2.0; PFA; hot-swap/redundante drives, ventilatoren en PSU’s; interne Light Path Diagnostics LED’s; diagnostics via dedicated USB-poort aan de voorkant; LCD-diagnosepaneel
RAID-ondersteuning HW RAID (max. 16 poorten) met flash-cache; max. 16 poorten met SAS HBA’s
Systeembeheer Ingebouwd XClarity Controller-beheer, XClarity Administrator voor gecentraliseerde infrastructuur, XClarity Integrator-plug-ins, en gecentraliseerd serverstroombeheer met XClarity Energy Manager
Ondersteunde besturingssystemen Microsoft Windows Server, RHEL, SLES, VMware vSphere. Ga naar lenovopress.com/osig voor meer informatie.
Beperkte garantie 1-3 jaar op door de klant vervangbare onderdelen (CRU's) en service op locatie, op de volgende werkdag van 9-5; optionele serviceupgrades

Over Lenovo

Lenovo (HKSE: 992) (ADR: LNVGY) is een Fortune 500-bedrijf met een omzet van US$ 45 miljard en een wereldwijde technologieleider in intelligente transformatie. De datacenteroplossingen van Lenovo (ThinkSystem, ThinkAgile) creëren de capaciteit en computingkracht die het bedrijfsleven en de maatschappij echt vooruit brengen.

Voor meer informatie

Neem voor meer informatie over de ThinkSystem SR850P contact op met uw Lenovo accountmanager of Business Partner, of ga naar: lenovo.com/thinksystem. Raadpleeg de Productgids SR850P voor gedetailleerde specificaties.

STORAGE NODIG?
Ga voor meer informatie over Lenovo Storage naar
lenovo.com/systems/storage
SERVICES NODIG?
Kom meer te weten over de Lenovo Services
lento.com/systems/services


* Gebaseerd op interne projecties  ** 24x 128GB DIMM’s en 24x 512GB Intel Optane DC Persistent Memory

Related product families

Product families related to this document are the following:

© 2023 Lenovo. Alle rechten voorbehouden.
Beschikbaarheid: Aanbiedingen, prijzen, specificaties en beschikbaarheid kunnen zonder kennisgeving worden gewijzigd. Lenovo is niet aansprakelijk voor fotografische of typografische fouten. Garantie: Voor een kopie van de van toepassing zijnde garanties schrijft u naar: Lenovo Warranty Information, 1009 Think Place, Morrisville, NC, 27560. Lenovo doet geen uitspraken en geeft geen garantie over producten of diensten van derden.

Handelsmerken:Lenovo, het Lenovo-logo, ThinkAgile, ThinkSystem en XClarity® zijn handelsmerken of gedeponeerde handelsmerken van Lenovo. Intel®, Optane™ en Xeon® zijn handelsmerken of gedeponeerde handelsmerken van Intel Corporation of haar dochterondernemingen in de Verenigde Staten en andere landen. Microsoft®, Windows Server® en Windows® zijn handelsmerken van Microsoft Corporation in de Verenigde Staten, andere landen of beide. Andere bedrijfsnamen en namen van producten of diensten kunnen handelsmerken of dienstmerken zijn van andere bedrijven.

Documentnummer DS0108, gepubliceerd op January 7, 2020. Voor de meeste recente versie, ga naar lenovopress.lenovo.com/ds0108.

ThinkSystem (Secondary) Intel Xeon Platinum Inside OLD