skip to main content
Updated
28 Jun 2021
Form Number
DS0126
PDF size
2 pages, 229 KB

Voor compute-intensieve workloads

De Lenovo ThinkSystem SR650 V2 is de optimale 2U, two-socket server en is speciaal bedoeld voor middelgrote tot grote ondernemingen en voor providers van cloud- en beheerdiensten. Het is het meest gebruikte servertype ter wereld. De SR650 V2 is ontwikkeld voor het leveren van high-performance met 270W CPU’s, low-latency NVMe-drives en high-power GPU’s.

Met de bewezen betrouwbaarheid van Lenovo† is de zeer flexibele en configureerbare SR650 V2 het ideale platform voor hypergeconvergeerde infrastructuur (HCI) en software-gedefinieerde storage (SDS). Het biedt een solide basis voor:

  • Omzetting van fysieke resources in services met gevalideerde designs voor hybride cloud
  • Analytics op het streamen van gegevens, met gevalideerde designs voor Big Data
  • Verhoging van de productiviteit van gevirtualiseerde transactiesystemen door gevalideerde designs voor OLTP-databases te gebruiken

Veelzijdig en schaalbaar

ThinkSystem SR650 V2 ondersteunt geheugen uit de Intel® Optane™ persistent 200 Series en tot twee 3e generatie Intel® Xeon®-processor Scalable family-CPU's met multi-sockets core-compactheid tot wel 40 cores per processor.

De toonaangevende Lenovo AnyBay-technologie biedt de flexibiliteit om SAS/SATA HDD's/SSD's en NVMe SSD's te combineren in dezelfde drivebays met een maximale storage in de SR650 V2 tot max. 40x 2,5-inch SAS/SATA HDD's. Ondersteuning van 32x NVMe-drives met NVMe-switchadapters.

De ThinkSystem SR650 V2’s 8x PCIe 4.0 slots, OCP-slots en ondersteuning van drie 300W GPU's bieden de extra schaalbaarheid en snelheid die nodig is om ervoor te zorgen dat I/O-intensieve workloads, zoals softwaregedefinieerd networking en grid computing, geen knelpunten ondervinden die de gehele enterprise-efficiëntie verminderen.

Storage kan worden gelaagd voor een hogere toepassingsperformantie voor de meest kosteneffectieve oplossing. Optionele mirrored M.2-drives zorgen voor betrouwbaarheid en het snel opstarten van het besturingssysteem. De SR650 V2 beschikt ook over Platinum en Titanium PSU’s, naast continue werking op 45°C voor minder energiekosten.

Innovatief beheer

De ThinkSystem SR650 V2 beschikt over Lenovo's geprezen XClarity-systeembeheersuite. De XClarity-beheercontroller ondersteunt een gebruiksvriendelijke applicatie met industriestandaard Redfish-compatibele REST API's die gestroomlijnde hardwareprovisioning en -onderhoud bieden, waardoor een gegevensgestuurde, gecentraliseerde weergave van datacenteractiviteiten mogelijk wordt.

Vertrouw op Lenovo ThinkShield om uw datacenter-infrastructuur te beschermen tegen aanvallen met een uitgebreide end-to-end beveiligingsaanpak die begint met ontwikkeling en wordt voortgezet via de supply chain doorheen de volledige lifecycle van het toestel.

Ten slotte ondersteunt Lenovo's servicesportfolio de volledige lifecycle van uw Lenovo IT-middelen - van planning, implementatie en ondersteuning tot asset recovery.

Specificaties

Form factor/Hoogte 2U-rackserver
Processoren Max. 2x 3e generatie Intel® Xeon® Scalable-processoren, max. 40 cores, max. 270W TDP
Drivebays Max. 20x 3,5-inch of 40x 2,5-inch drives; Max. 32x NVMe-drives die worden ondersteund door NVMe-switchadapters; 2x M.2-bootdrives (RAID 1); 2x 7-mm-bootdrives in de achterkant (RAID 1)
Geheugen 32x DDR4-geheugenslots; Maximaal 8TB met 32x 256GB 3DS RDIMM’s; Ondersteunt max. 16x Intel® Optane™ Persistent Memory 200 Series-modules (PMem)
Uitbreidingsslots Max. 8x PCIe 4.0-slots, 1x OCP 3.0-slot, 1x bekabelde HBA/RAID-adapter die geen standaard PCIe-slot bezet
GPU's Max. 8x single-width GPU's of 3x double-width GPU’s
Netwerkinterface LOM-adapter geïnstalleerd in de OCP 3.0-slot; PCIe-adapters
Poorten Voorkant: 1x USB 3.1 G1, 1x USB 2.0 met XClarity Mobile-ondersteuning, 1x VGA (optioneel), 1x externe diagnostische handsetpoort
Achterkant: 3x USB 3.1 G1, 1x VGA, 1x RJ-45 (beheer), 1x seriële poort (optioneel)
Ondersteuning van HBA/RAID SW RAID standaard; HW RAID met/zonder cache of 8/16-poorts SAS HBA’s optioneel
Voeding Dual redundante power supplies (max. 1800W Platinum)
Systeembeheer Lenovo XClarity Controller
Ondersteunde besturingssystemen Microsoft, SUSE, Red Hat, VMware. Ga naar lenovopress.com/osig voor meer informatie.
Beperkte garantie 1-3 jaar op door de klant vervangbare onderdelen (CRU's) en service op locatie, op de volgende werkdag van 9-5; optionele serviceupgrades

Mondiaal betrouwbaarheidsonderzoek van ITIC.

Voor meer informatie

Neem voor meer informatie over de Lenovo ThinkSystem SR650 V2 contact op met uw account manager of Business Partner van Lenovo, of ga naar www.lenovo.com/thinksystem. Raadpleeg de Productgids SR650 V2 voor meer informatie

STORAGE NODIG?
Ga voor meer informatie over Lenovo Storage naar
lenovo.com/systems/storage
SERVICES NODIG?
Kom meer te weten over de Lenovo Services
lento.com/systems/services

Related product families

Product families related to this document are the following:

© 2023 Lenovo. Alle rechten voorbehouden.
Beschikbaarheid: Aanbiedingen, prijzen, specificaties en beschikbaarheid kunnen zonder kennisgeving worden gewijzigd. Lenovo is niet aansprakelijk voor fotografische of typografische fouten. Garantie: Voor een kopie van de van toepassing zijnde garanties schrijft u naar: Lenovo Warranty Information, 1009 Think Place, Morrisville, NC, 27560. Lenovo doet geen uitspraken en geeft geen garantie over producten of diensten van derden.

Handelsmerken:Lenovo, het Lenovo-logo, AnyBay®, ThinkSystem en XClarity® zijn handelsmerken of gedeponeerde handelsmerken van Lenovo. Intel® en Xeon® zijn handelsmerken van Intel Corporation of haar dochterondernemingen. Microsoft® is een handelsmerk van Microsoft Corporation in de Verenigde Staten, andere landen of beide. Andere bedrijfsnamen en namen van producten of diensten kunnen handelsmerken of dienstmerken zijn van andere bedrijven.

Documentnummer DS0126, gepubliceerd op June 28, 2021. Voor de meeste recente versie, ga naar lenovopress.lenovo.com/ds0126.

ThinkSystem (Secondary) Intel Xeon Platinum 2021