skip to main content
Updated
13 Apr 2021
Form Number
DS0099
PDF size
2 pages, 221 KB
Download PDF

* Only available in selected markets

2P Performance 1P-investeringswaarde

De Lenovo ThinkSystem SR635 met next-generation AMD EPYC™ architectuur is ideaal voor I/O-intensieve workloads, van databases en analytics tot gevirtualiseerde omgevingen (VDI) en hybride cloudoplossingen.

Deze 1U single-socket rackserver heeft de juiste grootte om de gebalanceerde processorkracht, performance, geheugen en I/O van een 2-sockets server te leveren tegen de waarde en de totale eigendomskosten van een 1-socket server. Het gebruik van de SR635 in een datacenteromgeving helpt de stijgende datacenterkosten en datavolumes te beheersen, terwijl ook tegemoet wordt gekomen aan de steeds groter wordende capactieitsrequirements van het softwaregedefinieerde datacenter.

Met de AMD EPYC ™ 7002 / 7003 Series-processor van enterprise-klasse, 's werelds eerste 7nm-datacenter-CPU, beschikt de SR635 over een ongekend aantal van 64 cores met 128 PCIe-lanes in een single-socket voor de vermindering van knelpunten en vergroting van servergebruik.

Vergeleken met de vorige processorgeneraties leveren ThinkSystem-servers met AMD-architectuur tot 2x de performance en 4x Floating Point-capaciteit met PCIe Gen4-ondersteuning en snellere geheugensnelheden tot wel 3200 MHz, wat een snellere gegevensoverdracht en analyse biedt zonder verlies aan geheugencapaciteit of I/O.

Flexibel design

De ThinkSystem SR635 beschikt over een uitgebalanceerd design dat specifiek is afgestemd op virtualisatie en scale-out van software-gedefinieerde storage.

De capaciteit voor maximaal 16x2,5-inch-drives betekent dat het storage-intensief is; en wanneer uitgerust met 16 low-latency NVM-drives, biedt het 60% meer NVMe en IOPS/box voor OLTP, analytics, en HPC en softwaregedefinieerde storage.

De SR635 is datahongerig en bevat drie single-wide grafische verwerkingseenheden (GPU's) en drie PCIe Gen4-slots van maximaal 16 GT/sec. voor een hogere acceleratie en ondersteuning van 16 DIMM's met 1TB aan DDR4-geheugencapaciteit, ideaal voor in-memory databasetoepassingen.

Het design van de SR635-server zorg ervoor dat het kan worden afgestemd op workloads die profiteren van grotere I/O-capaciteit, GPU-intensieve omgevingen en low-latency storage.

Dergelijke mogelijkheden maken de SR635 ideaal voor industrietakken als: grid-computing en high-frequency trading analytics in de financiële dienstverlening, capaciteitsplanning en supply chain-optimalisatie in zowel de telco- als de productie-industrie, en EPD/EMR-analyse in de gezondheidszorg.

Ingebouwd beheer, beveiliging en services

Monitor hardware er werk meldingen, gebeurtenissen en logs af met Lenovo XClarity Administrator-systeembeheersoftware. Vertrouw op Lenovo ThinkShield om uw datacenter-infrastructuur te beschermen tegen aanvallen met een uitgebreide end-to-end beveiligingsaanpak die begint met ontwikkeling en wordt voortgezet via de supply chain en de volledige lifecycle van het device. AMD EPYC-processoren bieden ook unieke beveiligingsfuncties, ingebed met beveiligde opstart- en volledige geheugencoderingsmogelijkheden om groeiende beveiligingsbedreigingen aan te pakken.

Ten slotte ondersteunt Lenovo's servicesportfolio de volledige lifecycle van uw Lenovo IT-assets - van planning, implementatie en ondersteuning tot asset recovery.

Specificaties

Form factor/diepte 1U/778 mm (30.6 inches)
Processor Keuze uit AMD EPYC™ 7002 / 7003 Series-processors, max. 280W
Geheugen 16x DDR4-geheugenslots; Maximum van 2TB met 128GB 3DS RDIMM’s; Max. 1 DPC @ 3200MHz, 2 DPC @ 2933MHz
Drivebays Max. 4x 3,5-inch of 16x 2,5-inch drives; Ondersteunt 16x NVMe-drives met 1:1 verbinding (geen oversubscription)
RAID-ondersteuning Hardware RAID met flash cache; HBA’s
Power Supply Twee hot-swap/redundant power supplies: 550W/750W/1100W AC 80 PLUS Platinum; of 750W AC 80 PLUS Titanium
Netwerkinterface OCP 3.0 mezz.-adapter, PCIe-adapters
Slots 3x PCIe 4.0 x16 slots (achterkant), 1x OCP 3.0-adapterslot, 1x PCIe 4.0 x8 interne slot
Poorten Voorkant: 2x USB 3.1 G1-poorten, 1x VGA (optioneel)
Achterkant: 1x VGA, 2x USB 3.1 G1, 1x Seriële poort; 1x RJ-45 1GB voor dedicated management
Systeembeheer ASPEED AST2500 BMC, gedeeltelijke XClarity-ondersteuning
Besturingssystemen Microsoft Windows Server, SUSE Linux Enterprise Server, Red Hat Enterprise Linux, VMware vSphere. Ga naar lenovopress.com/osig voor meer informatie.
Beperkte garantie 1-3 jaar op door de klant vervangbare onderdelen (CRU's) en service op locatie, op de volgende werkdag van 9-5; optionele serviceupgrades

Waarom Lenovo

Lenovo is de toonaangevende leverancier van x86 systemen voor het datacenter. De portfolio van Lenovo omvat rack,- tower,- blade,- compacte en geconvergeerde systemen en ondersteunt performance, betrouwbaarheid en beveiliging van enterprise-klasse.

Daarbij biedt Lenovo een volledige reeks networking, storage, software en oplossingen en uitgebreide diensten voor de ondersteuning van requirements gedurende de volledige IT-lifecycle.

Voor meer informatie

Neem voor meer informatie over de Lenovo ThinkSystem SR635 contact op met uw accountmanager of Business Partner van Lenovo, of ga naar lenovo.com/thinksystem. Raadpleeg de Productgids SR635 op lenovopress.com/lp1160 voor meer informatie.

STORAGE NODIG?
Ga voor meer informatie over Lenovo Storage naar
lenovo.com/systems/storage
SERVICES NODIG?
Kom meer te weten over de Lenovo Services
lenovo.com/systems/services

Related product families

Product families related to this document are the following:

© 2023 Lenovo. Alle rechten voorbehouden.
Beschikbaarheid: Aanbiedingen, prijzen, specificaties en beschikbaarheid kunnen zonder kennisgeving worden gewijzigd. Lenovo is niet aansprakelijk voor fotografische of typografische fouten. Garantie: Voor een kopie van de van toepassing zijnde garanties schrijft u naar: Lenovo Warranty Information, 1009 Think Place, Morrisville, NC, 27560. Lenovo doet geen uitspraken en geeft geen garantie over producten of diensten van derden.

Handelsmerken:Lenovo, het Lenovo-logo, Lenovo XClarity en ThinkSystem zijn handelsmerken of gedeponeerde handelsmerken van Lenovo. Linux® is een handelsmerk van Linus Torvalds in de Verenigde Staten, andere landen of beide. Microsoft®, Windows Server® en Windows® zijn handelsmerken van Microsoft Corporation in de Verenigde Staten, andere landen of beide. Andere bedrijfsnamen en namen van producten of diensten kunnen handelsmerken of dienstmerken zijn van andere bedrijven.

Documentnummer DS0099, gepubliceerd op April 13, 2021. Voor de meeste recente versie, ga naar lenovopress.lenovo.com/ds0099.

ThinkSystem (Secondary)