skip to main content
Updated
4 Aug 2020
Form Number
DS0016
PDF size
2 pages, 278 KB
Download PDF

* Only available in selected markets

Krachtig en evenwichtig

De Lenovo ThinkSystem SR590 is geschikt voor cloud- en Big Data-omgevingen in het MKB en is ontwikkeld voor rackomgevingen die two-socket piekperformance en een hoge geheugencapaciteit wensen. De SR590 is een evenwichtige, mid-range rackserver die ook goed werkt voor virtualisatie op kleine schaal en samenwerkings- en productiviteitstoepassingen, evenals caching en logging.

Twee 2e-generatie Intel® Xeon® Scalable Family-processoren verhogen de flexibiliteit en beheren gegevensrijke high-demand workloads met een 1,5 x geheugenbandbreedtetoename ten opzichte van de vorige generatie. Intel® Optane™ DC Persistent Memory zorgt er in combinatie met maximaal 1TB aan 2933MHz TruDDR4-geheugencapaciteit voor dat applicaties sneller en efficiënter worden uitgevoerd. Ook geeft het een boost aan zakelijke performance, tegen lagere kosten en met een hogere totale waarde.

Flexibel en uitbreidbaar

De SR590 ondersteunt maximaal 16 hot-swap 2,5-inch of 14 hot-swap of simple-swap 3,5-inch drivebays. Maximaal vier van de 2,5-inch of 3,5-inch bays kunnen AnyBay zijn en ondersteunen niet alleen SAS/ SATA-drives, maar ook direct-connect NVMe-drives (die de SAS-bus omzeilen) voor het maximale in storageperformance. Daarnaast ondersteunt de SR590 SAS en SATA HDD’s en SSD’s met maximaal 12GB SAS-output, naast maximaal twee M.2 drives voor het sneller en veiliger opstarten van het besturingssysteem.

De SR590 biedt storageflexibiliteit, NIC-uitbreiding in meerdere form factors, met inbegrip van LOM, ML2 en PCIe, en vervangbare I/O-riserkaarten voor verschillende adapterslotconfiguraties.

Betrouwbaar en veilig

De servers van Lenovo zijn al jaren de meest betrouwbare in de sector. Onze servers kwamen weer als beste uit het nieuwste ITIC-onderzoek over x86-serverbetrouwbaarheid.* De SR590 is hierop geen uitzondering, inclusief de vele functies die bijdragen aan de betrouwbaarheid en beveiliging van de server en uw belangrijke data.

ThinkShield is een allesomvattende end-to-end benadering van beveiliging die begint bij de ontwikkeling en wordt voortgezet via de supply chain en de volledige lifecycle van het device. Van het datacenter tot de rand van het netwerk, onze prioriteit is het met elk product beschermen van uw bedrijf.

Lenovo XClarity Controller is de ingebouwde beheerengine in alle ThinkSystem-servers, ontworpen voor het standaardiseren, vereenvoudigen en automatiseren van taken voor funderingsserverbeheer. Lenovo XClarity Administrator is een gevirtualiseerde applicatie die ThinkSystem-servers, storage en networking centraal beheert, waardoor de provisioningtijd tot 95% kan worden verminderd vergeleken met handmatige bediening. Het uitvoeren van XClarity Integrator helpt u bij het stroomlijnen van IT-beheer en snelheidsregistratie, en houdt kosten in bedwang door de naadloze integratie van XClarity in een bestaande IT-omgeving.

Deze functionaliteit resulteert in een ideale server voor proxycaching, cloud, CRM, beveiliging, virtualisatie, mediastreaming, Big Data, databases, database-gedreven webserving, mailserving en vele andere workloads.

Specificaties

Form factor 2U
Processoren Max. 2 tweede generatie Intel® Xeon® Platinum 150W, max. 26 cores per CPU
Geheugen Max. 1TB aan 2933MHz TruDDR4-geheugen in 16 slots
Uitbreidingsslots Max. 6x PCIe 3.0 op vervangbare riserkaarten voor meerdere I/O-configuraties.
Drivebays Max. 16x 2,5-inch of 14x 3,5-inch hot-swap of max. 8x 3,5-inch simple-swap; 4x AnyBay-bays optioneel
Interne storage Maximaal: 168TB (3,5 inch SAS/SATA HDD); 107,6TB (3,5 inch-SSD); 38,4TB (2,5 inch SAS/SATA); 122,9TB (2,5 inch-SSD); 16TB (direct-connect 2,5 inch NVMe); max. 2x M.2 bootdrives
Netwerkinterface 2 GbE-poorten standaard; LOM-interface standaard; ML2 optioneel
NIC-poorten 2x GbE standaard; 1x GbE dedicated management standaard; max. 2x 1GbE, 2x 10GBase-T of 2x 10GBase SFP+ optioneel
Power Supply Max. 2x hot-swap/redundant 550W/750W Platinum, 750W Titanium
Hoge beschikbaarheid Hot-swap HDD’s/SSD’s/NVMe, hot-swap PSU’s en ventilatoren, Light Path Diagnostics, PFA voor alle belangrijke onderdelen, ASHRAE A4-ondersteuning (met limieten), optioneel XClarity Pro met Call Home-functionaliteit.
Beveiligingsfuncties ThinkShield, vergrendelingsbezel; vergrendelende bovenklep; TPM 2.1 standaard; TCM optioneel
RAID-ondersteuning HW RAID 0, 1, 10, 5, 50 standaard op hot-swap modellen voor 2,5 inch; SW RAID 0, 1, 10, 5 op simple-swap 3,5 inch-modellen
Beheer XClarity Administrator; XClarity Controller (ingebedde hardware); XClarity Pro optioneel
Ondersteunde besturingssystemen Microsoft, SUSE, Red Hat, VMware. Ga naar lenovopress.com/osig voor meer informatie.
Beperkte garantie 1 of 3 jaar op door de klant vervangbare onderdelen en on-site service, op volgende werkdag van 9 tot 5


Voor meer informatie

Neem voor meer informatie over de Lenovo ThinkSystem SR590 contact op met uw Lenovo-vertegenwoordiger of Lenovo Business Partner of ga naar www.lenovo.com/thinksystem. Voor gedetailleerde specificaties raadpleegt u de Productgids SR590.

 
 
STORAGE NODIG?
Ga voor meer informatie over Lenovo Storage naar
lenovo.com/systems/storage
SERVICES NODIG?
Kom meer te weten over de Lenovo Services
lento.com/systems/services

Related product families

Product families related to this document are the following:

© 2023 Lenovo. Alle rechten voorbehouden.
Beschikbaarheid: Aanbiedingen, prijzen, specificaties en beschikbaarheid kunnen zonder kennisgeving worden gewijzigd. Lenovo is niet aansprakelijk voor fotografische of typografische fouten. Garantie: Voor een kopie van de van toepassing zijnde garanties schrijft u naar: Lenovo Warranty Information, 1009 Think Place, Morrisville, NC, 27560. Lenovo doet geen uitspraken en geeft geen garantie over producten of diensten van derden.

Handelsmerken: Lenovo, het Lenovo-logo, AnyBay, Lenovo XClarity, ThinkSystem en TruDDR4 zijn handelsmerken of geregistreerde handelsmerken van Lenovo. Intel®, Optane™ en Xeon® zijn handelsmerken of gedeponeerde handelsmerken van Intel Corporation of haar dochterondernemingen in de Verenigde Staten en andere landen. Microsoft® is een handelsmerk van Microsoft Corporation in de Verenigde Staten, andere landen of beide. Andere bedrijfsnamen en namen van producten of diensten kunnen handelsmerken of dienstmerken zijn van andere bedrijven.

Documentnummer DS0016, gepubliceerd op August 4, 2020. Voor de meeste recente versie, ga naar lenovopress.lenovo.com/ds0016.

ThinkSystem (Secondary) Intel Xeon Platinum Inside OLD