skip to main content
Updated
28 Apr 2020
Form Number
DS0030
PDF size
2 pages, 261 KB
Download PDF

* Only available in selected markets

Essentieel en prijsvriendelijk

De Lenovo ThinkSystem SR550 dual-socket 2U-rackserver is ideaal voor MKB-organisaties die performance, storagecapaciteit, flexibele I/O en flexibiliteit nodig hebben. Met toonaangevende betrouwbaarheid† ,en ontworpen om een breed scala aan workloads aan te kunnen, voert de SR550 op kosteneffectieve wijze complexe analyses uit op gestructureerde en ongestructureerde gegevens, versnelt de SR550 transactiesystemen en geeft het de power voor collaboratieworkloads met steeds groter wordende datasets en grote bestanden die binnen een organisatie worden gedeeld.

Flexibel om mee te groeien met uw organisatie

De SR550 biedt verschillende functies voor meer performance en flexibiliteit. De server is voorzien van twee CPU's uit de tweede generatie Intel® Xeon® Processor Scalable-familie met 43% meer cores, sneller 2933MHz-geheugen,* verhoogde I/O en meer storagecapaciteit dan de vorige generatie. Software- en hardware-RAID met simple-swap hard drives maken het eenvoudig om de storage-eisen te beheren.

De SR550 ondersteunt ook twee interne M.2 bootdrives, waardoor de overige drive-bays vrijkomen voor extra storagecapaciteit. USB 3.0-poorten aan de voorkant en optionele VGA aan de voorkant vereenvoudigen de implementatie en het onderhoud. Bovendien bieden de maximaal zes PCIe adapterslots een keuze uit 1GbE/10GbE LOM en NIC’s, 80 PLUS Platinum en Titanium PSU’s, en continue werking op 45°C aanvullende flexibiliteit en kostenbesparingen.

Beheergemak

Lenovo XClarity Controller is een in de hardware geïntegreerde beheer-engine die u aantreft in elke ThinkSystem-server. XClarity Controller beschikt over een duidelijke gebruikersinterface en Redfish-compliante REST API’s, en maakt opstarten twee keer zo snel als oudere servers, met tot wel 6 keer snellere firmware-updates.

Lenovo XClarity Administrator is een gevirtualiseerde toepassing die ThinkSystem-servers, storage en networking centraal beheert. Met opnieuw te gebruiken patronen en beleid schaalt het de provisioning en het onderhoud van infrastructuur. Het dient als een centraal integratiepunt om uw datacenterbeheer uit te breiden naar fysieke IT. Het uitvoeren van XClarity Integrators in externe IT-toepassingen of integratie met behulp van REST API's helpen u de provisioning van services te versnellen, IT-beheer te stroomlijnen en kosten in bedwang te houden.

Lenovo ThinkShield is een uitgebreide totaalaanpak op het vlak van beveiliging: het begint bij de ontwikkeling en is geïntegreerd in de toeleverketen en de volledige lifecycle van het apparaat. Het is onze prioriteit om met al onze producten uw onderneming te beschermen: van het datacenter tot aan de rand van het netwerk. 

Specificaties

Form factor/Hoogte 2U-rackserver
Processoren Maximaal 2 Intel® Xeon® Platinum-processoren van de tweede generatie, max. 125W
Geheugen Maximaal 768GB in 12x slots, met 64GB DIMM's; 2666MHz / 2933MHz TruDDR4
Uitbreidingsslots Max. 6x PCIe 3.0 (met 2 processoren) via meerdere riser-opties (alleen PCIe of PCIe + ML2)
Drivebays Maximaal 16x hot-swap 2,5 inch of 12x hot-swap 3.5" of 8x simple-swap 3,5 inch; plus maximaal 2x mirrored M.2 boot (RAID 1 optioneel)
Ondersteuning van HBA/RAID Software-RAID standaard. (max. 8-poorts); max. 16-poorts HBA’s/of HW RAID met flash-cache
Beveiligings- en beschikbaarheidsfuncties Lenovo ThinkShield, TPM 1.2/2.0; PFA; Hot-swap/redundant drives en PSU's; toegang tot diagnostiek vanaf de voorkant via een dedicated USB-poort; redunante koeling optioneel
Netwerkinterface 2x 1GbE-poorten + 1x dedicated 1GbE-beheerpoort (std); 1x 10GbE LOM optioneel
Voeding 2x hot-swap/redundant (Energy Star 2.1): 550W/750W 80 PLUS Platinum; of 750W 80 PLUS Titanium
Systeembeheer XClarity Controller, XClarity Administrator, XClarity Integrator plugins en XClarity Energy Manager
Ondersteunde besturingssystemen Microsoft, SUSE, Red Hat, VMware. Ga naar lenovopress.com/osig voor meer informatie.
Beperkte garantie Een en drie jaar op de door de klant vervangbare onderdelen en service op locatie, met een 9.00 tot 17.00 volgende werkdag responstijd

Over Lenovo

Lenovo (HKSE: 992) (ADR: LNVGY) is een Fortune 500-bedrijf van US$ 45 miljard en een wereldwijde technologieleider in intelligente transformatie. De datacenteroplossingen van Lenovo (ThinkSystem, ThinkAgile) creëren de capaciteit en computingkracht die het bedrijfsleven en de maatschappij echt vooruit brengen.

Voor meer informatie

Neem voor meer informatie over de Lenovo ThinkSystem SR550 contact op met uw Lenovo accountmanager of Business Partner of ga naar: www.lenovo.com/thinksystem. Raadpleeg voor gedetailleerde specificaties de SR530 Productgids.

STORAGE NODIG?
Ga voor meer informatie over Lenovo Storage naar
lenovo.com/systems/storage
SERVICES NODIG?
Kom meer te weten over de Lenovo Services
lento.com/systems/services


† ITIC 2018 Global Reliability Report. * Gebaseerd op interne tests uitgevoerd door Intel, augustus 2018.

Related product families

Product families related to this document are the following:

© 2023 Lenovo. Alle rechten voorbehouden.
Beschikbaarheid: Aanbiedingen, prijzen, specificaties en beschikbaarheid kunnen zonder kennisgeving worden gewijzigd. Lenovo is niet aansprakelijk voor fotografische of typografische fouten. Garantie: Voor een kopie van de van toepassing zijnde garanties schrijft u naar: Lenovo Warranty Information, 1009 Think Place, Morrisville, NC, 27560. Lenovo doet geen uitspraken en geeft geen garantie over producten of diensten van derden.

Handelsmerken: Lenovo, het Lenovo-logo, Lenovo XClarity, ThinkAgile, ThinkSystem en TruDDR4 zijn handelsmerken of geregistreerde handelsmerken van Lenovo. Intel® en Xeon® zijn handelsmerken of gedeponeerde handelsmerken van Intel Corporation of haar dochterondernemingen in de Verenigde Staten en andere landen. Microsoft® is een handelsmerk van Microsoft Corporation in de Verenigde Staten, andere landen of beide. Andere bedrijfsnamen en namen van producten of diensten kunnen handelsmerken of dienstmerken zijn van andere bedrijven.

Documentnummer DS0030, gepubliceerd op April 28, 2020. Voor de meeste recente versie, ga naar lenovopress.lenovo.com/ds0030.

ThinkSystem (Secondary) Intel Xeon Platinum Inside OLD