skip to main content
Updated
28 Jun 2021
Form Number
DS0125
PDF size
2 pages, 235 KB

Doelgericht en door de klant geïnspireerd

De Lenovo ThinkSystem SR630 V2 is een 1U-rackserver die mainstream performantie en compactheid levert in combinatie met interne uitbreidbaarheid voor hybride datacenter-workloads, zoals: cloud, virtualisatie, analytics, computing en gaming. Naast toonaangevende betrouwbaarheid is de ThinkSystem SR630 V2 uitgerust met Lenovo XClarity-beheermogelijkheden en Lenovo ThinkShield-beveiliging voor end-to-end-bescherming.

Meer processorcores (max. 40) van 2 derde generatie Intel® Xeon® Scalable-processoren, evenals compacter geheugen van 32 DIMM's en ondersteuning voor 16 Intel® Optane ™ Persistent Memory 200 Series-modules zorgen ervoor dat meerdere processen in een handomdraai kunnen worden uitgevoerd. Performantie tijdens multitasken wordt tevens verbeterd, naast het laten draaien van krachtige apps en programma's. Met gegevens die dichter bij de processor zijn opgeslagen, hebben applicaties sneller toegang tot data, waardoor snellere responstijden worden bereikt voor realtime analytics, financiële transacties, elektronische medische dossiers, fraudedetectie en nog veel meer.

De unieke Lenovo AnyBay-technologie optimaliseert storageflexibiliteit en verbetert de performantie met ondersteuning voor maximaal 10x 2,5-inch hot-swap drivebays aan de voorzijde. Bovendien kunnen grote winsten in IO-bewerkingen per seconde (IOPS) worden behaald met een nieuwe EDSFF-driveconfiguratie van maximaal 16x E1.S NVMe-drives, waardoor klanten hun database- en analyse-workloads verder kunnen optimaliseren.

Beheer en beveiliging

De XClarity-beheercontroller ondersteunt een gebruiksvriendelijke applicatie met industriestandaard Redfish-compatibele REST API's die gestroomlijnde hardwareprovisioning en -onderhoud bieden, waardoor een gegevensgestuurde, gecentraliseerde weergave van datacenteractiviteiten mogelijk wordt.

Vertrouw op Lenovo ThinkShield om uw datacenterinfrastructuur te beschermen en te verdedigen tegen aanvallen, met een uitgebreide end-to-end benadering van beveiliging die begint bij de ontwikkeling en doorloopt in de supply chain doorheen de volledige lifecycle van het toestel

Ten slotte ondersteunt Lenovo's servicesportfolio de volledige lifecycle van uw Lenovo IT-middelen - van planning, implementatie en ondersteuning tot asset recovery

Specificaties

Form factor/Hoogte 1U rackserver
Processor Max. 2x 3e generatie Intel® Xeon® Scalable-processoren, max. 40 cores, max. 270W TDP
Drivebays Drivebays aan de voor- en achterkant van max. 4x 3,5-inch + 2x 2,5-inch drives, 12x 2,5-inch drives of 16x EDSFF-drives; Max. 12x NVMe-drives ondersteund; 2x M.2-bootdrives (RAID 1); 2x 7mm-bootdrives in de achterkant (RAID 1)
Geheugen 32x DDR4-geheugenslots; Maximaal 8TB met 32x 256GB 3DS RDIMM’s; Ondersteunt max. 16x Intel® Optane™ Persistent Memory 200 Series-modules (PMem)
Uitbreidingsslots Max. 3x PCIe 4.0-slots, 1x OCP 3.0-slot, 1x bekabelde HBA/RAID-adapter die geen standaard PCIe-slot bezet
GPU's Max. 3x single-width 75W GPU’s
Netwerkinterface LOM-adapter geïnstalleerd in de OCP 3.0-slot; PCIe-adapters
Poorten Voorkant: 1x USB 3.1 G1, 1x USB 2.0 met XClarity Mobile-ondersteuning, 1x VGA (optioneel), 1x externe diagnostische handsetpoort
Achterkant: 3x USB 3.1 G1, 1x VGA, 1x RJ-45 (beheer), 1x seriële poort (optioneel)
Ondersteuning van HBA/RAID SW RAID standaard; HW RAID met/zonder cache of 8/16-poorts SAS HBA’s optioneel
Voeding Dual redundante power supplies (max. 1800W Platinum)
Systeembeheer Lenovo XClarity Controller
Ondersteunde besturingssystemen Microsoft, SUSE, Red Hat, VMware. Ga naar lenovopress.com/osig voor meer informatie.
Beperkte garantie 1-3 jaar op door de klant vervangbare onderdelen (CRU's) en service op locatie, op de volgende werkdag van 9-5; optionele serviceupgrades

Over Lenovo

Lenovo (HKSE: 992) (ADR: LNVGY) is een Fortune 500-bedrijf met een omzet van US$ 45 miljard en een wereldwijde technologieleider in intelligente transformatie. De datacenteroplossingen van Lenovo (ThinkSystem, ThinkAgile) bieden de capaciteit en de rekenkracht die nodig is om een transformatie van organisaties en de samenleving teweeg te brengen.

Voor meer informatie

Neem voor meer informatie over de Lenovo ThinkSystem SR630 V2 contact op met uw account manager of Business Partner van Lenovo, of ga naar www.lenovo.com/thinksystem. Raadpleeg de Productgids SR630 V2 voor meer informatie

STORAGE NODIG?
Ga voor meer informatie over Lenovo Storage naar
lenovo.com/systems/storage
SERVICES NODIG?
Kom meer te weten over de Lenovo Services
lento.com/systems/services

Related product families

Product families related to this document are the following:

© 2023 Lenovo. Alle rechten voorbehouden.
Beschikbaarheid: Aanbiedingen, prijzen, specificaties en beschikbaarheid kunnen zonder kennisgeving worden gewijzigd. Lenovo is niet aansprakelijk voor fotografische of typografische fouten. Garantie: Voor een kopie van de van toepassing zijnde garanties schrijft u naar: Lenovo Warranty Information, 1009 Think Place, Morrisville, NC, 27560. Lenovo doet geen uitspraken en geeft geen garantie over producten of diensten van derden.

Handelsmerken:Lenovo, het Lenovo-logo, AnyBay®, ThinkAgile, ThinkSystem en XClarity® zijn handelsmerken of gedeponeerde handelsmerken van Lenovo. Intel® en Xeon® zijn handelsmerken van Intel Corporation of haar dochterondernemingen. Microsoft® is een handelsmerk van Microsoft Corporation in de Verenigde Staten, andere landen of beide. Andere bedrijfsnamen en namen van producten of diensten kunnen handelsmerken of dienstmerken zijn van andere bedrijven.

Documentnummer DS0125, gepubliceerd op June 28, 2021. Voor de meeste recente versie, ga naar lenovopress.lenovo.com/ds0125.

ThinkSystem (Secondary) Intel Xeon Platinum 2021