skip to main content
Updated
27 Apr 2020
Form Number
DS0002
PDF size
2 pages, 297 KB
Download PDF

* Only available in selected markets

Essentieel en prijsvriendelijk

Lenovo ThinkSystem SR530 is een ideale 2-socket, 1U rackserver voor bedrijven van elke omvang die niet alleen prestaties en flexibiliteit wensen voor een aantrekkelijke prijs, maar ook een systeem zoeken dat toekomstige groei ondersteunt én toonaangevende betrouwbaarheid, beheer en beveiliging levert. De SR530 is ontwikkeld voor een scala aan workloads, zoals IT-infrastructuur, samenwerking en entry cloud, en is een uitstekende basis voor uw online business.

Flexibel om mee te groeien met uw organisatie

ThinkSystem SR530 biedt veel functies voor het opschroeven van de prestaties en de flexibiliteit. Met twee CPU's uit de tweede generatie Intel® Xeon® Scalable-processorfamilie die een algehele prestatieverbetering van 36%, sneller 2933MHz-geheugen, verhoogde I/O en meer storagecapaciteit leveren dan de vorige generatie biedt de SR530 een balans tussen prestaties, capaciteit en waarde. Het systeem ondersteunt M.2-storage en is uitgerust met robuuste bootdrive-opties, waardoor de andere drivebays ruimte vrij hebben voor extra storage.

SR530 ondersteunt maximaal drie PCIe-adapterslots, verscheidene netwerkopties via geïntegreerde LOM, selecteerbare LOM-, ML2- en PCIe-adapters voor extra 1GbE/10GbE-poorten, en meerdere RAID-opties voor nog meer configuratiemogelijkheden. Daarnaast levert het systeem 80 PLUS Platinum en Titanium PSU’s, doorlopend gebruik op 45°C (met beperkingen) en een scala aan technologieën die het toepassen van upgrades en het uitvoeren van onderhoud versnellen. Met dit alles verlaagt u de operationele kosten en verbetert u de beschikbaarheid.

Beheergemak

Lenovo XClarity Controller is een in de hardware geïntegreerde beheer-engine die u aantreft in elke ThinkSystem-server. XClarity Controller beschikt over een duidelijke gebruikersinterface en Redfish-compliante REST API’s die voldoen aan de industrienorm, en maakt opstarten twee keer zo snel als oudere servers, met tot wel 6 keer snellere firmware-updates.

Lenovo XClarity Administrator is een gevirtualiseerde toepassing die ThinkSystem-servers, storage en networking centraal beheert. Met opnieuw te gebruiken patronen en beleid schaalt het de provisioning en het onderhoud van infrastructuur. Het dient als een centraal integratiepunt om uw datacenterbeheer uit te breiden naar fysieke IT. Het uitvoeren van XClarity Integrators in externe IT-toepassingen of integratie met behulp van REST API's helpen u de provisioning van services te versnellen, IT-beheer te stroomlijnen en kosten in bedwang te houden.

Lenovo ThinkShield is een uitgebreide totaalaanpak op het vlak van beveiliging: het begint bij de ontwikkeling en is geïntegreerd in de volledige lifecycle van het apparaat. Het is onze prioriteit om met al onze producten uw onderneming te beschermen: van het datacenter tot aan de rand van het netwerk. 

Lenovo-servers blijven de beste en meest betrouwbare†.

Specificaties

Form factor/Hoogte 1U rackserver
Aantal processoren Maximaal 2x Intel® Xeon® Platinum-processoren van de tweede generatie, max. 125W
Geheugen Maximaal 768GB in 12x slots, met 64GB DIMM's; 2666MHz / 2933MHz TruDDR4
Uitbreidingsslots Maximaal 3x PCIe 3.0, via meerdere riser-opties (volledig PCIe of PCIe en ML2)
Drivebays 8x 2,5 inch hot-swap SAS/SATA; of 4x 3,5 inch hot-swap SAS/SATA; of 4x 3,5 inch simple-swap SATA; max. 2x M.2 bootdrive (RAID 1 optioneel)
Ondersteuning van HBA/RAID SW RAID standaard; HBA of HW RAID met flashcache optioneel
Beveiliging/Beschikbaarheid Lenovo ThinkShield, TPM 1.2/2.0; redundante PSU's; toegang tot diagnostiek vanaf de voorkant via een dedicated USB-poort
Netwerkinterface 2x 1GbE-poorten + 1x dedicated 1GbE beheerpoort (standaard); optionele modulaire LOM ondersteunt 2x 1GbE Base-T of 2x 10GbE met Base-T of SFP+
Voeding 2x hot-swap/redundant (Energy Star 2.1): 550W/750W 80 PLUS Platinum; of 750W 80 PLUS Titanium
Systeembeheer XClarity Controller, XClarity Administrator, XClarity Integrator plug-ins en XClarity Energy Manager
Ondersteunde besturingssystemen Microsoft Windows Server, SUSE, Red Hat, VMware vSphere. Ga naar lenovopress.com/osigvoor meer informatie.
Beperkte garantie Een/Drie jaar op de door de klant vervangbare onderdelen en service op locatie, met een 9.00 tot 17.00 volgende werkdag responstijd

Over Lenovo

Lenovo (HKSE: 992) (ADR: LNVGY) is een Fortune 500-bedrijf van US$ 45 miljard en een wereldwijde technologieleider in intelligente transformatie. De datacenteroplossingen van Lenovo (ThinkSystem, ThinkAgile) creëren de capaciteit en computingkracht die het bedrijfsleven en de maatschappij echt vooruit brengen.

Voor meer informatie

Neem voor meer informatie over de Lenovo ThinkSystem SR530 contact op met uw Lenovo accountmanager of Business Partner of ga naar: www.lenovo.com/thinksystem. Raadpleeg voor gedetailleerde specificaties de SR530 Productgids.

STORAGE NODIG?
Ga voor meer informatie over Lenovo Storage naar
lenovo.com/systems/storage
SERVICES NODIG?
Kom meer te weten over de Lenovo Services
lento.com/systems/services


* Gebaseerd op interne tests uitgevoerd door Intel, augustus 2018. † ITIC 2018 Global Reliability Report

Related product families

Product families related to this document are the following:

© 2023 Lenovo. Alle rechten voorbehouden.
Beschikbaarheid: Aanbiedingen, prijzen, specificaties en beschikbaarheid kunnen zonder kennisgeving worden gewijzigd. Lenovo is niet aansprakelijk voor fotografische of typografische fouten. Garantie: Voor een kopie van de van toepassing zijnde garanties schrijft u naar: Lenovo Warranty Information, 1009 Think Place, Morrisville, NC, 27560. Lenovo doet geen uitspraken en geeft geen garantie over producten of diensten van derden.

Handelsmerken: Lenovo, het Lenovo-logo, Lenovo XClarity, ThinkAgile, ThinkSystem en TruDDR4 zijn handelsmerken of geregistreerde handelsmerken van Lenovo. Intel® en Xeon® zijn handelsmerken of gedeponeerde handelsmerken van Intel Corporation of haar dochterondernemingen in de Verenigde Staten en andere landen. Microsoft®, Windows Server® en Windows® zijn handelsmerken van Microsoft Corporation in de Verenigde Staten, andere landen of beide. Andere bedrijfsnamen en namen van producten of diensten kunnen handelsmerken of dienstmerken zijn van andere bedrijven.

Documentnummer DS0002, gepubliceerd op April 27, 2020. Voor de meeste recente versie, ga naar lenovopress.lenovo.com/ds0002.

ThinkSystem (Secondary) Intel Xeon Platinum Inside OLD