skip to main content
Updated
29 Apr 2020
Form Number
DS0017
PDF size
3 pages, 363 KB

Betaalbare schaalbaarheid

De Lenovo ThinkSystem SR860 is ontwikkeld met een uitstekende prijs-performanceverhouding in gedachte. De SR860 biedt de snelheid en betrouwbaarheid die nu nodig is, met de schaalbaarheid en veelzijdigheid van morgen.

Wanneer uitbreiding onvermijdbaar is, moeten datacenters snel reageren. Wanneer die aanpassingen echter buiten uw budget vallen, doet systeemcapaciteit er niet meer toe. Wanneer u vastzit aan inflexibele en gepatenteerde ecosystemen die groei pijnlijk duur maken, moet u mogelijk kiezen tussen vooruitgang en budget.

ThinkSystem SR860 is slim ontworpen om betaalbare schaalbaarheid in willekeurige industrie-standaard x86-platforms.

Aanpasbaar

Het flexibele design van de ThinkSystem SR860 biedt aanzienlijke configuratieflexibiliteit. De SR860 kan worden uitgebreid van twee naar vier krachtige 2e generatie Intel® Xeon® Processor Scalable Family CPU's via een door de klant te installeren mezzaninetray voor een snelle en eenvoudige “pay as you grow” upgrade van processor en geheugen — en levert tot 36% totale performanceverbetering ten opzichte van de eerste generatie.

De SR860 is ontworpen om een brede reeks workloads aan te kunnen, van bedrijfsconsolidatie, databasevirtualisatie en gegevensanalyse tot wetenschappelijk/technisch.

Bovendien ondersteunt de SR860 veel ultrasnel geheugen, storage en adapterslots, naast meerdere NIC form factors en zelfs twee GPU's.

Flexibiliteit voor brede reeks workloads

Veel verschillende soorten workloads kunnen baat hebben bij GPU-versnelde computing. De duizenden processorcores en de parallelle architectuur maken GPU's ideaal voor compute-intensieve toepassingen als Machine Learning, kunstmatige intelligentie, analytics, 3D-modellering en andere toepassingen die ooit supercomputers vereisten.

Echter, veel servermodellen met GPU's zijn veel duurder dan de SR860, terwijl vergelijkbaar geprijsde servers meestal helemaal geen GPU's aanbieden.

De data-kritische wereld van tegenwoordig vereist extra flexibele high-performance strorage. De SR860 biedt enorme flexibiliteit in storageselectie om aan deze workloadrequirements te voldoen:

  • Lenovo AnyBay maakt SAS, SATA en NVMe storagedevices mogelijk in dezelfde bays. Dit betekent dat u geen dedicated bays voor HDD’s/SSD’s of U.2 NVMe-drives hoeft te hebben. Met AnyBay kunt u naar wens mengen.
  • Vier directe moederbordverbindingen voor U.2 NVMe storage bieden ultrasnelle read/writes en verlagen kosten door PCIe switchadapters onnodig te maken en de SAS-bus te omzeilen. (Vier andere NVMe-drives kunnen worden gebruikt via een switchkaart.)
Daarnaast kan de systeemstorage worden getiered voor snellere applicatieperformance als meest kosteneffectieve oplossing. De snelheid van NVMe-drives maakt ze ideaal voor I/O-intensieve toepassingen die een hoge IOP-uitvoer en low-latency vereisen, zoals Big Data, OLTP en HPC. NVMe kan strakke compliancevensters voor back-up of replicatie vergemakkelijken en VM-compactheid verbeteren.
  • Eén of twee (mirrored) M.2-drives zorgen voor het snel opstarten van het besturingssysteem, veiliger dan met USB-keys of SD-kaarten. Zo worden drivebays voor datastorage vrijgemaakt.

Dit is slechts een greep uit de geïncorporeerde technologieën die verantwoordelijk zijn voor de uitzonderlijke performance, schaalbaarheid en waarde die nodig zijn voor enterprise-class workloads, nu én in de toekomst.

Betrouwbaarheid waar u op aankunt

Uw bedrijf is afhankelijk van uw systemen, en daarom hebt u servers nodig die op betrouwbaarheid zijn gebouwd. De ThinkSystem SR860 levert meerdere lagen betrouwbaarheid in alle kernonderdelen, zodat u erop kunt vertrouwen dat uw workloads worden uitgevoerd op een platform dat in de lucht blijft en niet uitvalt.

De servers van Lenovo zijn zo onverslijtbaar dat ze als beste uit de betrouwbaarheidstest kwamenǂ .

  • Enterprise-class CPU-betrouwbaarheid, beschikbaarheid en onderhoudsmogelijkheden met RAS-functionaliteit
  • Predictive Failure Analysis—Identificeert een defect onderdeel voordat er een storing optreedt, zodat u het vervangen van onderdelen met een gerust hart kunnen inplannen in plaatst van te moeten reageren nadat er zich een storing heeft voorgedaan. Zo voorkomt en minimaliseert u downtime. PPFA-meldingen zijn beschikbaar voor alle belangrijke componenten, waaronder CPU's, DIMM's, adapterslots, ventilatoren, PSU's, storagedevices en spanningsregelaars.
  • Light Path Diagnostics—Component-led's om direct onderdelen te identificeren die vervangen moeten worden (op basis van PFA-meldingen), voor sneller onderhoud en verminderde downtime.
  • TPM 2.0—Beveiligt en verifieert het systeem om inbreuk door onbevoegden te voorkomen

Met de betrouwbaarheid en beveiliging die in het systeem is ontworpen, bouwt de SR860 voort op industrie-standaardtechnologie om zo een rendabel en betrouwbaar platform voor de meest veeleisende gebruikers en toepassingen te kunnen bieden.

Workload-geoptimaliseerde ondersteuning

Intel® Optane™ DC Persistent Memory levert een nieuwe, flexibele geheugenlaag die speciaal ontworpen is voor workloads in het datacenter en die een ongekende combinatie biedt van hoge capaciteit, betaalbaarheid en doorzettingsvermogen. Deze technologie heeft een aanzienlijke invloed op real-world datacenteractiviteiten: versnelling van herstarttijden van minuten tot seconden, 1,2x virtual machine-compactheid, drastisch verbeterde gegevensreplicatie met 14x lagere latency en 14x hogere IOPS, én betere beveiliging voor persistente, in hardware ingebouwde data.*

Serverimplementatie, beheer en beveiliging

Lenovo XClarity Controller is de ingebouwde beheerengine in alle ThinkSystem-servers, ontworpen voor het standaardiseren, vereenvoudigen en automatiseren van taken voor funderingsserverbeheer.

Lenovo XClarity Administrator is een gevirtualiseerde applicatie die ThinkSystem-servers, storage en networking centraal beheert, waardoor de provisioningtijd tot 95% kan worden verminderd vergeleken met handmatige bediening. Het uitvoeren van XClarity Integrator helpt u bij het stroomlijnen van IT-beheer en snelheidsprovisioning, en houdt kosten in bedwang door de naadloze integratie van XClarity in een bestaande IT-omgeving.

ThinkShield is een allesomvattende benadering van beveiliging die is ontworpen om het datacenter te beveiligen, van de basis van uw infrastructuur tot de rand van het netwerk, én bescherming tegen een inbreuk op de beveiliging. ThinkShield beschermt uw bedrijf met elke oplossing, van ontwikkeling tot verwijdering.

Specificaties

Form factor 4U
Processoren Max. 2 of 4 tweede generatie Intel® Xeon® Processor Scalable Family-CPU's, max. 165W
Geheugen Max. 6TB in 48x slots (met 4x CPU's), met 128GB DIMM’s; 2666MHz/2933MHz TruDDR4
Uitbreiding Max. 11x PCIe plus 1x LOM; 1x ML2-slot optioneel
Interne storage Max.16x 2,5-inch storagebays ondersteunen SAS/SATA HDD en SSD’s of max. 8x 2,5-inch NVMe SSD; plus max. 2x mirrored M.2-boot
Netwerkinterface Meerdere opties met 1GbE, 10GbE, 25GbE, 32GbE, 40GbE of InfiniBand PCIe-adapters; een (2-/4-poorts) LOM-kaart van 1GbE of 10GbE
GPU-ondersteuning Max. 2x ondersteunde GPU's
Voeding 2X hot-swap/redundant: 750W/1100W/1600W/2000 AC 80 PLUS Platinum
Beveiliging en beschikbaarheid TPM 1.2/2.0; PFA; hot-swap/redundante drives en PSU's; redundante ventilatoren; interne Light Path Diagnostic-led’s; diagnostiek via een speciale USB-poort aan de voorkant; optioneel diagnostisch LCD-paneel
RAID-ondersteuning HW RAID (max. 16-poorts) met flash-cache; max. 16-poorts HBA’s
Systeembeheer Ingebouwd XClarity Controller-beheer, XClarity Administrator voor gecentraliseerde infrastructuur, XClarity Integrator-plug-ins, en gecentraliseerd serverstroombeheer met XClarity Energy Manager
Ondersteunde besturingssystemen Microsoft, Red Hat, SUSE, VMware. Ga naar lenovopress.com/osig voor meer informatie.
Beperkte garantie 1-3 jaar op door de klant vervangbare onderdelen (CRU's) en service op locatie, op de volgende werkdag van 9-5; optionele serviceupgrades


Voor meer informatie

Neem voor meer informatie over de ThinkSystem SR860 enterpriseserver contact op met uw Lenovo-vertegenwoordiger of Lenovo Business Partner, of ga naar lenovo.com/systems/servers. Voor gedetailleerde specificaties raadpleegt u de Productgids SR860.

 
STORAGE NODIG?
Ga voor meer informatie over Lenovo Storage naar
lenovo.com/systems/storage
SERVICES NODIG?
Kom meer te weten over de Lenovo Services
lento.com/systems/services

* Gebaseerd op interne Intel-tests, augustus 2018.   ‡ ITIC 2018 Global Reliability Report.   

Related product families

Product families related to this document are the following:

© 2023 Lenovo. Alle rechten voorbehouden.
Beschikbaarheid: Aanbiedingen, prijzen, specificaties en beschikbaarheid kunnen zonder kennisgeving worden gewijzigd. Lenovo is niet aansprakelijk voor fotografische of typografische fouten. Garantie: Voor een kopie van de van toepassing zijnde garanties schrijft u naar: Lenovo Warranty Information, 1009 Think Place, Morrisville, NC, 27560. Lenovo doet geen uitspraken en geeft geen garantie over producten of diensten van derden.

Handelsmerken: Lenovo, het Lenovo-logo, AnyBay, Lenovo XClarity, ThinkSystem en TruDDR4 zijn handelsmerken of geregistreerde handelsmerken van Lenovo. Intel®, Optane™ en Xeon® zijn handelsmerken of gedeponeerde handelsmerken van Intel Corporation of haar dochterondernemingen in de Verenigde Staten en andere landen. Microsoft® is een handelsmerk van Microsoft Corporation in de Verenigde Staten, andere landen of beide. Andere bedrijfsnamen en namen van producten of diensten kunnen handelsmerken of dienstmerken zijn van andere bedrijven.

Documentnummer DS0017, gepubliceerd op April 29, 2020. Voor de meeste recente versie, ga naar lenovopress.lenovo.com/ds0017.

ThinkSystem (Secondary) Intel Xeon Platinum Inside OLD