skip to main content
Updated
23 Apr 2020
Form Number
DS0031
PDF size
2 pages, 249 KB
Download PDF

* Only available in selected markets

Uiterst veelzijdig

Met de hoogste storagecapaciteit en performance in de 1U-serverportfolio van Lenovo, blinkt de ThinkSystem SR630 uit in veel workloads.

De SR630 helpt u: 1) resources in services te transformeren met behulp van gevalideerde designs voor Hybrid Cloud; 2) analyses op streamingdata uit te voeren met behulp van gevalideerde designs voor Big Data; 3) de performance van gevirtualiseerde transactionele systemen te verbeteren met behulp van gevalideerde designs voor OLTP-databases; 4) de scale-out van storage te vereenvoudigen met configuratierichtlijnen voor Hyperconverged Infrastructure (HCI) of Software-Defined Storage (SDS).

Buitengewoon flexibel

De ThinkSystem SR630 biedt ondersteuning van Intel® Optane™ DC Persistent Memory en tot twee 2e generatie Intel® Xeon® Processor Scalable Family CPU's die tot 36% totale performanceverbetering leveren ten opzichte van de vorige generatie.* De SR630 beschikt over maximaal vier§ PCIe 3.0-slots voor I/O-flexibiliteit. Unieke Lenovo AnyBay-technologie biedt geoptimaliseerde storageflexibiliteit en -performance, met maximaal 12 2,5-inch of 4 3,5-inch SAS/SATA HDD’s/SSD’s.

Vier direct-connect NVMe-poorten op het moederbord bieden razendsnelle read/writes met NVMe-drives en zorgen voor lagere kosten doordat PCIe-switchadapters niet meer nodig zijn. Bovendien kan de storage gelaagd worden voor een hogere toepassingsperformance. Zo wordt de meest kosteneffectieve oplossing geboden.

Optionele mirrored M.2-bootdrives zorgen voor betrouwbaarheid en het snel opstarten van het besturingssysteem. De SR630 ondersteunt ook modulaire LOM, ML2 en PCIe-netwerkadapters. Voor verdere verlaging van het energieverbruik biedt de SR630 80 PLUS Platinum en Titanium PSU’s en een continue werking op 45°C.

Veilig en eenvoudig beheer

Lenovo ThinkShield is een allesomvattende end-to-end benadering van beveiliging die begint bij de ontwikkeling en wordt voortgezet via de supply chain en de volledige lifecycle van het device. Van het datacenter tot de rand van het netwerk, onze prioriteit is het met elk product beschermen van uw bedrijf.

Lenovo XClarity Controller beschikt over een overzichtelijke GUI en met Redfish overeenkomstige REST API's die voldoen aan de industriestandaard. Daarnaast start dit systeem twee keer zo snel op als servers van vorige generaties. Zo worden firmware-updates tot wel 6x sneller uitgevoerd.

Lenovo XClarity Administrator is een gevirtualiseerde toepassing die ThinkSystem-servers, storage en networking centraal beheert. Met opnieuw te gebruiken patronen en beleidsregels schaalt het de provisioning en het onderhoud van infrastructuur. Het dient als een centraal integratiepunt om uw datacenterbeheer uit te breiden naar fysieke IT. Het uitvoeren van XClarity Integrators in externe IT-toepassingen of integratie met behulp van REST API's helpen u de provisioning van services te versnellen, IT-beheer te stroomlijnen en kosten in bedwang te houden.

 

Specificaties

Form factor/Hoogte 1U rackserver
Processor Max. 2 tweede generatie Intel® Xeon® Platinum-processoren, maximaal 205W
Geheugen Max. 7.5TB in 24x slots, met 128GB DIMM’s; 2666MHz/2933MHz TruDDR4
Uitbreidingsslots Max. 4x PCIe 3.0-slots (met twee CPU’s), inclusief 1x dedicated PCIe voor RAID-adapter
Drivebays Max. 12 bays (inclusief 4x AnyBay): 3,5-inch: 4x hot-swap SAS/SATA; 2,5-inch: 4x hot-swap AnyBay + 6x hot-swap SAS/SATA + 2x achter; of 8x hot-swap SAS/SATA; of 10x hot-swap U.2; plus max. 2x mirrored M.2 boot
Ondersteuning van HBA/RAID HW RAID (max. 16-poorts) met flash-cache; max. 16-poorts HBA’s
Beveiliging en beschikbaarheid TPM 1.2/2.0; PFA; hot-swap/redundant drives, ventilatoren en PSU's; doorlopende werking op 45°C; Light Path Diagnostic-led's; diagnostics via dedicated USB-poort met toegang aan de voorkant
Netwerkinterface 2/4-poorts 1GbE LOM; 2/4-poorts 10GbE LOM met Base-T of SFP+; 1x dedicated 1GbE-beheerpoort
Voeding 2X hot-swap/redundant: 550W/750W/1100W AC 80 PLUS Platinum; of 750W AC 80 PLUS Titanium
Systeembeheer Ingebouwd XClarity Controller-beheer, XClarity Administrator voor gecentraliseerde infrastructuur, XClarity Integrator-plug-ins, en gecentraliseerd serverstroombeheer met XClarity Energy Manager
Ondersteunde besturingssystemen Microsoft, SUSE, Red Hat, VMware vSphere. Ga naar lenovopress.com/osig voor meer informatie.
Beperkte garantie 1-3 jaar op de door de klant vervangbare onderdelen (CRU) en garantie op locatie, met een 9-tot-5 responstijd op de volgende werkdag, optionele service-upgrades

Over Lenovo

Lenovo (HKSE: 992) (ADR: LNVGY) is een Fortune 500-bedrijf van US$ 45 miljard en een wereldwijde technologieleider in intelligente transformatie. De datacenteroplossingen van Lenovo (ThinkSystem, ThinkAgile) creëren de capaciteit en computingkracht die het bedrijfsleven en de maatschappij echt vooruit brengen.

Voor meer informatie

Neem voor meer informatie over de Lenovo ThinkSystem SR630 contact op met uw accountmanager of Business Partner van Lenovo, of ga naar www.lenovo.com/thinksystem. Raadpleeg de Productgids SR630 voor meer informatie.

STORAGE NODIG?
Ga voor meer informatie over Lenovo Storage naar
lenovo.com/systems/storage
SERVICES NODIG?
Kom meer te weten over de Lenovo Services
lento.com/systems/services


* Gebaseerd op interne Intel-tests, augustus 2018.  § Een slot is speciaal bestemd voor een RAID-adapter.

Related product families

Product families related to this document are the following:

© 2023 Lenovo. Alle rechten voorbehouden.
Beschikbaarheid: Aanbiedingen, prijzen, specificaties en beschikbaarheid kunnen zonder kennisgeving worden gewijzigd. Lenovo is niet aansprakelijk voor fotografische of typografische fouten. Garantie: Voor een kopie van de van toepassing zijnde garanties schrijft u naar: Lenovo Warranty Information, 1009 Think Place, Morrisville, NC, 27560. Lenovo doet geen uitspraken en geeft geen garantie over producten of diensten van derden.

Handelsmerken:Lenovo, het Lenovo-logo, AnyBay, Lenovo XClarity, ThinkAgile, ThinkSystem en TruDDR4 zijn handelsmerken of gedeponeerde handelsmerken van Lenovo. Intel®, Optane™ en Xeon® zijn handelsmerken of gedeponeerde handelsmerken van Intel Corporation of haar dochterondernemingen in de Verenigde Staten en andere landen. Microsoft® is een handelsmerk van Microsoft Corporation in de Verenigde Staten, andere landen of beide. Andere bedrijfsnamen en namen van producten of diensten kunnen handelsmerken of dienstmerken zijn van andere bedrijven.

Documentnummer DS0031, gepubliceerd op April 23, 2020. Voor de meeste recente versie, ga naar lenovopress.lenovo.com/ds0031.

ThinkSystem (Secondary) Intel Xeon Platinum Inside OLD