skip to main content
Updated
23 Apr 2020
Form Number
DS0032
PDF size
2 pages, 266 KB
Download PDF

* Only available in selected markets

Voor compute-intensieve workloads

De Lenovo ThinkSystem SR650 is de optimale 2U, two-socket server en is speciaal bedoeld voor middelgrote tot grote ondernemingen en voor providers van cloud- en beheerdiensten. Het is het meest gebruikte servertype ter wereld. De SR650 is ontwikkeld voor het leveren van high-performance met 205W CPU’s, low-latency NVMe-drives en high-power GPU’s.

Met de bewezen betrouwbaarheid van Lenovo is de zeer flexibele en configureerbare SR650 het ideale platform voor hypergeconvergeerde infrastructuur (HCI) en software-gedefinieerde storage (SDS). Het biedt een solide basis voor: 1) het omzetten van fysieke middelen in diensten door middel van gevalideerde designs voor Hybrid Cloud; 2) het uitvoeren van analyses op streamingdata, met behulp van gevalideerde designs voor Big Data; 3) het verhogen van de productiviteit van gevirtualiseerde transactionele systemen met gevalideerde designs voor OLTP-databases.

Veelzijdig en schaalbaar

De ThinkSystem SR650 ondersteunt Intel® Optane™ DC Persistent Memory en maximaal twee Intel® Xeon® Processor Scalable Family CPU's van de volgende generatie, met een totale performanceverbetering tot 36% in vergelijking met de vorige generatie.* De SR650 ondersteunt twee 300W high-performance GPU’s en ML2 NIC-adapters met gedeeld beheer. De unieke Lenovo AnyBay-technologie biedt de flexibiliteit voor het gemengd gebruik van SAS/SATA HDD’s/SSD’s en NVMe SSD's in dezelfde drive-bays. Ondersteuning is nu beschikbaar voor maximaal 24 NVMe-drives.

Vier direct-connect NVMe-poorten op het moederbord bieden razendsnelle read/writes met NVMe-drives en zorgen voor lagere kosten doordat PCIe-switchadapters niet meer nodig zijn.

Bovendien kan de storage gelaagd worden voor een hogere toepassingsperformance. Zo wordt de meest kosteneffectieve oplossing geboden. Optionele mirrored M.2-drives zorgen voor betrouwbaarheid en het snel opstarten van het besturingssysteem. De SR650 beschikt ook over 80 PLUS Platinum en Titanium PSU’s, naast continue werking op 45°C voor minder energiekosten.

Veilig en eenvoudig beheer

Lenovo ThinkShield is een allesomvattende end-to-end benadering van beveiliging die begint bij de ontwikkeling en wordt voortgezet via de supply chain en de volledige lifecycle van het device.

Lenovo XClarity Controller beschikt over een overzichtelijke GUI en met Redfish overeenkomstige REST API's die voldoen aan de industriestandaard. Daarnaast start dit systeem twee keer zo snel op als servers van vorige generaties. Zo worden firmware-updates tot wel 6x sneller uitgevoerd. Lenovo XClarity Administrator is een gevirtualiseerde toepassing die ThinkSystem-servers, storage en networking centraal beheert. Met opnieuw te gebruiken patronen en beleid schaalt het de provisioning en het onderhoud van infrastructuur. Het dient als een centraal integratiepunt om uw datacenterbeheer uit te breiden naar fysieke IT.

Het uitvoeren van XClarity Integrators in externe IT-toepassingen of integratie met behulp van REST API's helpen u de provisioning van services te versnellen, IT-beheer te stroomlijnen en kosten in bedwang te houden.

Lenovo-servers blijven de beste en meest betrouwbare†.

Specificaties

Form factor/Hoogte 2U-rackserver
Processoren Max. 2 tweede generatie Intel® Xeon® Platinum-processoren, maximaal 205W
Geheugen Max. 7.5TB in 24x DIMM-slots met 128GB DIMM’s en Intel® Optane™ DC Persistent Memory; 2666MHz/2933MHz TruDDR4
Uitbreidingsslots Max. 7x PCIe 3.0 via meerdere riser-opties, met inbegrip van 1 dedicated PCIe-slot voor een RAID-adapter
Drivebays Maximaal 14x 3.5” of max. 24x 2.5” hot-swap bays (Max. 12x AnyBay bays of max. 24 NVMe bays); max. 2x M.2 boot drives (RAID 1)
Ondersteuning van HBA/RAID HW RAID (max. 24-poorts) met flash-cache; max. 16-poorts HBA’s
Beveiligings- en beschikbaarheidsfuncties TPM 1.2/2.0; PFA; hot-swap/redundant drives, ventilatoren en PSU's; doorlopende werking op 45°C; Light Path Diagnostic-led's; diagnostics via dedicated USB-poort met toegang aan de voorkant
Netwerkinterface 2/4-poorts 1GbE LOM; 2/4-poorts 10GbE LOM (Base-T of SFP+); 1x dedicated 1GbE-beheerpoort
Voeding (Energy Star 2,0-compliant) 2X hot-swap/redundant: 550W/750W/1100W/1600W 80 PLUS Platinum; of 750W 80 PLUS Titanium; of -48V DC 80 PLUS Platinum
Systeembeheer Ingebouwd XClarity Controller-beheer, XClarity Administrator voor gecentraliseerde infrastructuur, XClarity Integrator-plug-ins, en gecentraliseerd serverstroombeheer met XClarity Energy Manager
Ondersteunde besturingssystemen Microsoft, Red Hat, SUSE, VMware. Ga naar lenovopress.com/osig voor meer informatie.
Beperkte garantie 1-3 jaar op door de klant vervangbare onderdelen (CRU's) en service op locatie, op de volgende werkdag van 9-5; optionele serviceupgrades

Voor meer informatie

Neem voor meer informatie over de Lenovo ThinkSystem SR650 contact op met uw accountmanager of Business Partner van Lenovo, of ga naar www.lenovo.com/thinksystem. Raadpleeg de Productgids SR650 voor meer informatie.

STORAGE NODIG?
Ga voor meer informatie over Lenovo Storage naar
lenovo.com/systems/storage
SERVICES NODIG?
Kom meer te weten over de Lenovo Services
lenovo.com/systems/services


* Interne Intel-tests, augustus 2018.  † ITIC Global Reliability Study

Related product families

Product families related to this document are the following:

© 2023 Lenovo. Alle rechten voorbehouden.
Beschikbaarheid: Aanbiedingen, prijzen, specificaties en beschikbaarheid kunnen zonder kennisgeving worden gewijzigd. Lenovo is niet aansprakelijk voor fotografische of typografische fouten. Garantie: Voor een kopie van de van toepassing zijnde garanties schrijft u naar: Lenovo Warranty Information, 1009 Think Place, Morrisville, NC, 27560. Lenovo doet geen uitspraken en geeft geen garantie over producten of diensten van derden.

Handelsmerken: Lenovo, het Lenovo-logo, AnyBay, Lenovo XClarity, ThinkSystem en TruDDR4 zijn handelsmerken of geregistreerde handelsmerken van Lenovo. Intel®, Optane™ en Xeon® zijn handelsmerken of gedeponeerde handelsmerken van Intel Corporation of haar dochterondernemingen in de Verenigde Staten en andere landen. Microsoft® is een handelsmerk van Microsoft Corporation in de Verenigde Staten, andere landen of beide. Andere bedrijfsnamen en namen van producten of diensten kunnen handelsmerken of dienstmerken zijn van andere bedrijven.

Documentnummer DS0032, gepubliceerd op April 23, 2020. Voor de meeste recente versie, ga naar lenovopress.lenovo.com/ds0032.

ThinkSystem (Secondary) Intel Xeon Platinum Inside OLD